Indramning

Vi kan levere dit edition print i en håndbygget specialramme.

Alle rammer bliver håndlavet hos et professionelt rammeværksted på Christianshavn.
Vi indrammer kun edition prints købt hos CAP CPH. 

Du kan vælge indramning i sort, hvid eller træ. Har du et ønske om en anden type ramme, f. eks en ramme i mørk røget egetræ, kan vi også sørge for det.
Dette skal aftales på mail. Vær opmærksom på at prisen for specielle indramninger kan variere i forhold til de rammer vi tilbyder i shoppen. 


Større print bør klæbes op på en tynd plade inden det rammes ind.
Det giver det bedste resultat, når man indrammer et stort print. Så undgår man at værket 'bølger' sig ved temperatur forskelle, og skaber små buler på overfladen. Ønskes opklæbning skal dette aftales på mail, og koster Dkk 400 pr. m2.


Vi sørger gerne for at levere dit indrammede edition print direkte til dig. Denne løsning skal aftales på mail. Foruden pris på indramningen skal der påregnes udgifter til administration og fragt. Fragtens pris afhænger af værkets størrelse, og hvor i landet den skal leveres.
 

Ønsker du at få et indrammet print leveret af os, bedes du skrive en mail til info@capcph.dk

Priser for levering starter ved Dkk 300 for levering i Storkøbenhavn, Dkk 500 for resten af sjælland. Ved levering til resten af landet sørger vi for transport gennem et transportfirma, prisen for dette kan variere, og aftales på forhånd. 


Du kan også vælge selv at hente dit indrammede værk i København på Christianshavn. Ønsker du denne løsning, bedes du informere os om det. Når indramningen er klar, giver vi dig besked om hvor og hvornår du kan hente værket. Alle indramninger tager typisk 7 - 10 dage. 

OBS! - Indrammede værker kan ikke returneres, da de er tilpasset værkets mål, og anses for en specialbygget vare.