Om os

CAP CPH producerer kunstprint, og kan tilbyde fotografiske særprint i høj kvalitet med kunstnernes medvirken. Der produceres i varierende størrelser, og alle værker findes kun i et limiteret oplag.

CAP CPH har kontakt til en række af danske og nordiske kunstnere, som alle er etablerede navne på den danske kunstscene. De medvirker i projektet for at udbrede kendskabet til deres værker, og skabe en platform for distribution af kunstplakater af høj kvalitet med fokus på det nye, eksperimenterende og udfordrende.

Det skal være muligt at anskaffe sig et særprint for et rimeligt beløb og samtidig få kendskab til den nyeste samtidskunst. Et print på væggen kan også være et statement uden direkte reference til den etablerede museale verden. I dag er kunstens medier og metoder blandet så meget, at entydige genrer ikke altid kan beskrives. CAP CPH’s værkliste omfatter bearbejdede fotografiske motiver, direkte fotogengivelser af maleri og grafik og blandformer. Nogle print vil være skabt direkte som selvstændigt værk til CAP CPH, andre er gengivelser af et produceret værk, som passer til CAP CPH konceptet.