SALG OG LEVERINGBETINGELSER

PRISER OG VALUTA

Alle priser på capcph.dk er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. 25 % moms, men eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger, når der betales med et kreditkort udstedt i Danmark.

Priserne vises altid i Danske Kroner, når web-shoppen vises på dansk.

Transaktioner vil altid blive udført i danske kroner. Kortudstederen kan påføre gebyrer for valutaomregning. CAP CPH ApS er ikke ansvarlig for gebyrer pålagt af kortudstederen.

Varer som postleveres til lande udenfor EU er fritaget for moms. Der kan dog tilkomme toldafgift, hvilket CAP CPH ApS ikke er ansvarlig for.

Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer.

 

BETALING

Det er som privatkunde kun muligt at betale med kreditkort hos CAP CPH ApS, da det sikrer dig bedst muligt som forbruger.

Følgende kort modtages: Visa, Visa Electron, MasterCard.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har afgivet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med købet. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, som du skal oplyse, hvis du henvender dig til CAP CPH ApS.

LEVERING

Varer bestilt på capcph.dk sendes med Post Danmark.

Leveringstiden vil normalt være 5 - 10 hverdage for forsendelse til Danmark. Er leveringstiden længere, vil du blive informeret om dette via e-mail. Du vil modtage en e-mail fra os, når din ordre afsendes fra vores lager.

Det er dit eget ansvar at afhente pakken på posthuset indenfor den tidsgrænse, som Post Danmark sætter. Det vil typisk være en uge efter, at du har modtaget pakkesedlen fra dem. Hvis CAP CPH ApS får pakken retur på grund af manglende afhentning, har du mulighed for at få den tilsendt ved at indbetale forsendelsesomkostningerne. Dette sker efter aftale med CAP CPH ApS.

Bestillinger til udlandet vil ligeledes blive afsendt inden for 5 – 10 hverdage, med mindre andet oplyses i en e-mail. Vi kan dog ikke garantere for de lokale udbringningsforhold og kan derfor ikke love en bestemt leveringstid ved udlandslevering.

Ved levering tillægges porto efter Post Danmarks gældende takster. Leveringsomkostningerne til udlandet afhænger af det aktuelle land samt ordrens totale vægt og størrelse.

NB: Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms for forsendelsen. CAP CPH ApS er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver told eller moms.

FORTRYDELSESRET

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du vælger at returnere en vare, skal varen/varerne være i  samme stand og mængde som ved modtagelsen. Varen skal returneres i intakt original emballage.

Varer der returneres skal altid ledsages af en kopi af din faktura.

Du kan fortryde et køb ved at:

1) nægte at modtage varen, eller

2) tilbagesende eller tilbagegive varen til CAP CPH ApS inden 14 dages fortrydelsesfristens udløb.

Fragtomkostningen ved at returnere varen til CAP CPH ApS påhviler dig som forbruger.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage fra vi har modtaget varen, modtage en anvisning af det betalte beløb. Beløbet vil blive overført til det kort, som du anvendte ved betalingen.

Bemærk - Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Send varen til:


CAP CPH ApS

Strandgade 56

1401 København K

 

REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. 

Reklamationer kan meddeles pr. e-mail: info@capcph.dk

Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler naturligvis rimelige forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Varen skal altid indsendes i forsvarlig emballage, så varen ikke lider skade under transporten. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsretten kan kun udnyttes, hvis reklamationen er berettiget og manglen ikke skyldes forkert brug eller skadeforvoldende adfærd.

Husk altid at medsende en beskrivelse af, hvorfor varen lider af en mangel.

Send varen til:


CAP CPH ApS

Strandgade 56

1401 København K


Andet:

Aftaler med CAP CPH ApS indgås på dansk eller engelsk. Når du handler på capcph.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Er du bosat uden for Danmark, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, når du handler på capcph.dk.

capcph.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

En eventuel tvist mellem CAP CPH ApS og en erhvervsdrivende afgøres ved byretten i København.

PERSONDATAPOLITIK

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via capcph.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse fra DIBS, som er sikkerhedsgodkendt af PBS. Oplysningerne gemmes ikke af CAP CPH ApS. Personoplysninger transmitteres til capcph.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af capcph.dk i en database på en central server under bedst tænkelige sikkerhedsforanstaltninger i forhold til utilsigtet adgang udefra. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Ved at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev, giver du os ret til at sende dig produktdetaljer og specielle tilbud. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld linket i e-mailen.

COPYRIGHT OG BILLEDBRUG

Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra capcph.dk. Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gyldige fra juni 2016.